ביטאון האגודה לסוכרת גיליון מס' 145

17 איל 2022 אוגוסט מתכון: עוגת גבינה קלה ללא סוכר בתיאבו ן ! הכנה: מעלות 170- נחמם תנור ל עם נייר אפייה 24 נשמן תבנית בקוטר בקערה- נערבב גבינות, ביצים ותחליף סוכר נוסיף תמצית וניל, לימון וגרידת לימון ונערבב יחד ננפה את הקורנפלור ונערבב ליצירת תערובת ללא גושים. דקות. 45 נעביר לתבנית האפייה ונאפה כ- דקות עם פתח קטן. 30 לאחר מכן נכבה את התנור ונשאיר את העוגה לעוד נוציא את העוגה לקירור בחות ולאחר מכן במקרר למספר שעות ולבסוף נבזוק את אבקת הסוויטנגו גרם פחמימה לפרוסה. 6.6- פרוסות כ 12- גרם פחמימה בכל העוגה. בחלוקה ל 80 כ המתכון המלא (מתכון מקורי מאת קרן אגם) :מרכיבים (אפשר להשתמש בגבינת שמנת רגילה להעשרת העוגה) 5% גרם גבינת שמנת סימפוניה 500 5% גרם גבינה לבנה 500 ביצים 4 גרם (כמעט כוס) תחליף סוכר סוויטנגו 150 כפית תמצית וניל כף מיץ לימון גרידת לימון מחצי לימון גרם (קצת יותר מרבע כוס ) קורנפלור 35 אבקת סוויטנגו לקישוט

RkJQdWJsaXNoZXIy OTMzNDYz