דיברטיקוליטיס 18.02.201807:59 אכילת בשר אדום לא מעובד והסיכון לדיברטיקוליטיס במחקר פרוספקטיבי אמריקאי גדול אכילת בשר אדום לא מעובד העלתה את הסיכון לדיברטיקוליטיס בעוד אכילת דג או עוף הפחיתה את הסיכון GUT
סרטן הוושט 07.08.201717:19 הרכב התזונה ומשקל הגוף משפיעים על הסיכון לסרטן הוושט עדכון ראיות לגבי גורמי סיכון לסרטן הוושט, שהתבסס על מטה-אנליזות של כ- 60 מחקרים, חשף כי צריכת ירקות על בסיס יומיומי מגנה מפני התפתחות ממאירות בוושט, בעוד שמשקל גבוה מגביר את הסיכון לאדנורקצינומה של הוושט וצריכת בשר אדום, בשר מעובד ואלכוהול מגבירים את הסיכון לקרצינומה של תאי הקשקש Ann Oncol
תגובות אחרונות