מחלות מטבוליות 05.07.201812:08 מחקר באונ' ת"א: חומרים ביין ובתה ירוק כבסיס לתרופות למחלות מטבוליות החוקרים גילו כי חומצה טאנית המשמשת בתעשיית היין ו-EGCG המצוי בתה ירוק, מונעים היווצרות של מבנים עמילואידיים רעילים במחלות מטבוליות מולדות מערכת MEDNET 1
מחקרים 16.06.201516:57 חיידקי המעיים וגורמים סביבתיים משפיעים על התפתחות ונסיגת מחלות אלרגיות בסקר שנערך בקרב תלמידי תיכון נמצא, כי ילדים יחידים או בכורים נוטים יותר לסבול ממחלות אלרגיות, וכי חיידקי מערכת העיכול ורמת ההיגיינה הסביבתית משפיעים על התפתחות והיעלמות תסמיני האלרגיה American Journal of Rhinology & Allergy
מחקרים 01.05.201510:00 תה ירוק מפחית את התגובה האלרגית על-ידי שינוי בביטוי הגנטי במחקר שנעזר בדגימות מעכברים ומבני אדם נמצא, כי EGCG, המרכיב הפעיל בתה ירוק, מביא לירידה בביטוי של גנים הקשורים לדלקת אלרגית והפרשת ריר בתאי הריאות והאף Rhinology
תגובות אחרונות